Ga naar pagina inhoud

Demo Day Startup in Residence Intergov

15 september 15:00 - 18:30 | Financiering | Netwerk

Op donderdag 15 september 2022 kun jij je laten inspireren door verschillende pitches van veelbelovende startups over hun oplossingen voor onze samenleving. Graag nodigen wij je uit voor de Demo Day.

De maatschappelijke uitdagingen van de overheid vereisen innovatie en samenwerkingen. Startup in Residence Intergov biedt een unieke mogelijkheid aan startups om nieuwe, innovatieve oplossingen te creëren samen met overheden! Op donderdag 15 september 2022 kun jij je laten inspireren door verschillende pitches van veelbelovende startups over hun oplossingen voor onze samenleving en leer je hoe jij kunt deelnemen aan het Startup in Residence programma.

Startup in Residence Intergov:
Startup in Residence Intergov verzamelt vraagstukken, in de vorm van challenges, bij de Gemeente Den Haag, Provincie Zuid-Holland, en de ministeries van EZK, BZK, LNV en SZW. Op de Demo Day van de vierde editie pitchen de deelnemende startups het eindproduct van de intensieve co-creatie voor hun challenge!

KOM NAAR DE DEMO DAY!

  • Ga in gesprek met startups, ambtenaren en overheden over hun ervaringen met co-creatie en innovatief aanbesteden
  • Luister naar inspirerende pitches van deze deelnemende startups: IGNE, Zeefier, Mary&, Hollands Wol Collectief, Suitcase, Edumersive, Clappform, Avioz, Citysparks en Better Future Factory
  • Ontdek welke samenwerkingen jij kunt aangaan met startups en overheden!

 

Programma:
14:45 – 15:00 uur: Inloop

15:00 – 17:00 uur: Plenair programma met o.a.:

  • Welkom door Pieter Waasdorp, Directeur Ondernemingsklimaat bij het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
  • Inspirerende pitches van startups over hun oplossingen voor SiR challenges
  • ‘The startup way’ van innovatie: Een panelgesprek met Inkoop, Techleap en RVO over de unieke combinatie van inkoop en startups
  • Bekendmaking beste pitch van SiR Intergov IV

 

17:00 – 18:30 uur: Borrel en netwerken

Het plenaire programma is het hart van de Demo Day: de deelnemende startups presenteren hun innoverende oplossingen voor de challenges van SiR Intergov IV. Achteraf kun je bij de borrel netwerken met verschillende overheidsorganisaties, startups en private partijen.

Voorafgaand aan het plenaire programma is het van 14:00 uur tot 14:45 uur ook mogelijk om met de startups face-to-face in gesprek te gaan over potentiële samenwerkingen. Interesse in zo’n gesprek? Stuur dan een berichtje naar saif.ahmed@minbzk.nl

We hopen je op 15 september te verwelkomen. Wellicht heeft Startup in Residence wel dé samenwerking voor jou of je organisatie in handen! Iedereen is welkom, dus deel deze uitnodiging vooral met jouw netwerk.

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Bezuidenhoutseweg 73, 2594 AC, Den Haag, Zuid-Holland

15 september 15:00 - 18:30

Financiering, Netwerk