Ga naar pagina inhoud

Big Improvement Day 2023

17 januari 09:30 - 17:30 | Kennis | Netwerk

Het meest positieve dag van Nederland. Trots zijn op wat goed gaat is niet vanzelfsprekend in ons land. De Big Improvement Day (BID) is in 2008 opgezet vanuit de behoeft om positieve ontwikkelingen in Nederland te belichten en verder te brengen. Sindsdien komt de top van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven elk jaar op de derde dinsdag van januari samen voor de meest positieve dag van het jaar.

 

De Big Improvement Day is de positieve tegenhanger van Prinsjesdag, waar wordt stilgestaan bij wat goed gaat en hoe het nog beter kan. Al na de eerste editie werd de BID uitgeroepen tot Het Meest Effectieve Zakelijke Event van het jaar en bekroond met de Gouden Giraffe.

Wij geloven dat verfrissende ideeën ontstaan waar mensen uit verschillende sectoren met elkaar in contact worden gebracht. Dat er actie ontstaat wanneer er vragen gesteld worden en dat inspiratie leid tot verbetering. Door de verbinding tussen overheid en bedrijfsleven te leggen, is BID de afgelopen jaren uitgegroeid tot een platform voor innovatieve ideeën, grensoverschrijdende ontmoetingen en vernieuwende samenwerking. Daarbij is het uitgangspunt dat iedere bezoeker aan het einde van de dag naar huis gaat met minimaal één goed idee, één goed contact en een één goede actie.

 

Circusplein 50, 2586 CZ, Den Haag, Zuid-Holland

17 januari 09:30 - 17:30

Kennis, Netwerk