Ga naar pagina inhoud

1-jarig bestaan Hieroo Den Haag/Leiden

2 november 16:00 - 19:00 | Kennis | Netwerk

Vorige maand was het precies een jaar geleden dat we de deuren openden van Hieroo Den Haag/Leiden. Sindsdien hebben we hard gebouwd aan ons team en aan ons partnernetwerk. We zijn enorm trots op waar we nu na een jaar staan. Daarom nodigen we je graag uit om ons éénjarig bestaan samen met ons te vieren op 2 november van 16.00-19.00 uur bij De Prael in Den Haag.

 

Het belooft een inspirerende en interactieve middag te worden. Tijdens deze middag willen we onze missie ‘het verbeteren van de wereld hier en nu’ met jou delen. Vanuit die gedachte hebben we het programma als volgt samengesteld:

 

  • Welkomstwoord door vestigingsmanager Jade Clemens Agíss en directeur Marie-Sophie Prins;
  • Presentatie over beeldvorming en perspectieven door Itaï Cohn, directeur van Stichting Bevordering Beeldvorming Internationale Samenleving (SBBIS) en oprichter van de Schilderswijk Bewonerstour.
  • Socratische dialoog onder leiding van de ervaren gespreksleider Joop Kools, waarin we met elkaar in gesprek gaan over het thema ‘(on)toegankelijkheid’. Tevens het thema van onze Community Challenge van dit jaar.
  • Een gezellige borrel om te proosten op ons jubileum en om te netwerken met andere genodigden.

 

Aanmelden voor ons evenement kan via deze link. Het delen van deze uitnodiging binnen je eigen netwerk wordt zeer gewaardeerd. Voel je vrij om de uitnodiging door te sturen of een relatie mee te nemen.

 

Esperantoplein 20, 2518 LE, Den Haag, Zuid-Holland

2 november 16:00 - 19:00

Kennis, Netwerk