Skip to main content

Webinar Ondersteuning Ketensamenwerking – Versnellingshuis Nederland circulair!

7 February 15:00 - 16:00 | Knowledge | Network

Om de circulaire economie te bereiken moeten ook de complexe ketens ingrijpend veranderen. Dat vraagt om een sectorbrede benadering waarin meerdere partijen en schakels uit de keten zijn betrokken. Het Versnellingshuis Nederland circulair! helpt de gekozen ketens en sectoren sneller te verduurzamen op weg naar de circulaire economie. Het Versnellingshuis begeleidt de projecten vanaf de verkenning (initiatiefase) tot aan de realisatie (uitvoeringsfase). Tijdens het webinar 'Ondersteuning Ketensamenwerking' nemen we je mee in wat er nodig is om als keten voor ondersteuning in aanmerking te komen. We laten een ervaringsdeskundige aan het woord. En lichten toe welke mogelijkheden er in 2023 zijn voor ondersteuning van ketenprojecten.

 

15:00 Opening – Cees van Straten, RVO
15:05 Introductie Versnellingshuis Nederland circulair! – Imke Haenen, Versnellingshuis / ministerie IenW
15:15 Moonshots: Verkenningsfase circulair ketenproject – Alwin Roest, Versnellingshuis / VNO/NCW & Dirk van Deursen, Ketenregisseur Circulaire Plaatmaterialen (CBM)
15:30 vragen
15:35 Ketendoorbraakproject: Uitvoeringsfase circulair ketenproject – Bert van Duinen/Machiel van Dalen, Versnellingshuis / RVO
Toelichting op deze ondersteuning die start in 2023.
15:45 Vragen en afsluiting

 

7 February 15:00 - 16:00
@ Online event

Knowledge, Network