Skip to main content

Trade mission for startups and scale-ups to CES Las Vegas

5 - 8 January between 00:00 - 00:00 | Knowledge | Network

***Dutch only*** Ben jij klaar om de wereld te veroveren met jouw innovatieve tech-oplossing? Ga dan van 5 tot en met 8 januari 2023 mee met de handelsmissie naar de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. CES is de meest invloedrijke techbeurs ter wereld.

Dit jaar wordt Nederland op CES vertegenwoordigd door het ‘Netherlands Tech Square’; in dit paviljoen staan de 50 nieuwste en beste start-ups. Nederland doet ook mee met het ‘Next Level Innovations pavilion’. 20 scale-ups presenteren hier hun innovatieve oplossingen aan een internationaal publiek van zakelijk leiders, media en investeerders.

Vegas here we come!

Vanaf de start in 1967 is CES uitgegroeid tot hét internationale tech-evenement. Hier komt het ‘global tech ecosysteem’ elk jaar weer samen.

Voor de coronapandemie bezochten meer dan 180.000 deelnemers uit meer dan 160 landen de techbeurs. Daarmee is CES in Las Vegas een perfecte springplank voor de nieuwste innovaties en een mooie plek om in contact te komen met investeerders,  bedrijven en mogelijke klanten. Op CES lopen ook duizenden journalisten rond. Voor de coronapandemie waren dit er jaarlijks gemiddeld 6.000.

Gebruik deze unieke kans om internationale (media-)aandacht te krijgen voor jouw innovatie.

Missie voor start- en scale-ups

Er worden 50 start-ups gekozen voor het Netherlands Tech Square, ons start-up paviljoen op Eureka Park. Eureka Park is dé plek op CES waar de nieuwste en meest disruptieve start-ups zichzelf presenteren.

Eerdere Nederlandse missies naar CES bleken erg succesvol. De wens ontstond om ook grotere bedrijven (scale-ups) in een gezamenlijk paviljoen te presenteren. Daarom staat Nederland sinds 2021 met het ‘Netherlands Next Level Innovation Pavilion’ op CES. In dit paviljoen bieden de 20 scale-ups hun innovatieve oplossingen aan.

Las Vegas, Nevada

5 - 8 January between 00:00 - 00:00

Knowledge, Network