Ga naar pagina inhoud

ImpactCity helps your company with a soft landing in the Hague

Een goede landing in Den Haag

Gaat u zich vestigen in Den Haag of overweegt u om uw bedrijf te starten in Den Haag? ImpactCity en haar partners kunnen u uitstekend helpen bij het vinden van de juiste weg.

Volop ruimte voor impact en innovatief ondernemerschap

Den Haag is dé plek voor startups en bedrijven die zich richten op maatschappelijke en technologische innovatie met internationaal bereik. Den Haag heeft veel lokaal talent, internationale instanties, kenniscentra en overheden. Als stad investeert Den Haag in mensen, plekken, experimenten en ideeën. Met als resultaat een vestigingsklimaat waar volop ruimte is voor impact startups en innovatief ondernemerschap. Den Haag werkt samen met startups om het antwoord te vinden op wereldwijde vraagstukken. Zo gaat succesvol ondernemen samen met maatschappelijk betrokken werken. Dat maakt Den Haag de Impact Startup stad van de wereld.

Profiteer ook van de hechte samenwerking van Den Haag met grensverleggende ondernemers, internationale bedrijven, overheden, NGO’s en talloze andere creatieve organisaties. Den Haag helpt innovatieve ondernemers succesvol te starten of verder door te groeien.

Word onderdeel van de ImpactCity

Het maakt niet uit of je een beginnende ondernemer bent of al een tijdje meedraait. Je bent niet alleen. Wij helpen je verder om je producten en diensten verder te ontwikkelen. Zoals bij het uitwerken van je businessplan, toegang tot kapitaal en de markt, of door je in contact te brengen met internationale partners.

“Onze missie is om armoede te verlichten. We kijken uit naar nieuwe samenwerkingen met organisaties die onze passie delen in Den Haag en daarbuiten. Daarom is de stad met een verleden in het aanpakken van de grootste problemen van de wereld een goede keuze.”

– Leila Janah, CEO Samasource

The Hague Business Agency: uw hulp bij een zachte landing in Den Haag

The Hague Business Agency helpt en adviseert u bij het lokaliseren, verplaatsen en uitbreiden van uw activiteiten naar Den Haag. Uw one-stop-shop voor bedrijven. Gratis!

The Hague Business Agency biedt u een zeer toegewijd team dat voor u werkt met alle relevante partners in Den Haag. Hierbij bieden zij de volgende diensten:

 

1. Fact finding trip

2. Marktverkenning

3. Advies over locatiekeuze

4. Registratie van uw bedrijf

5. Vergunningen en immigratie

6. Het vinden van talent

7. Investor relations

8. Een stapsgewijze handleiding

Neem contact op met The Hague Business Agency.

Overige pagina’s