Ga naar pagina inhoud

Living Lab Scheveningen

De snelle opmars van digitale technologie in de samenleving maakt het een cruciaal onderwerp voor steden om te onderzoeken en te reguleren. In lijn met haar slogan ‘doing good & doing business’ zet de gemeente Den Haag digitale innovaties in om stedelijke uitdagingen met creatieve oplossingen aan te pakken. Met 3,5 kilometer smart city-infrastructuur verscholen in het straatmeubilair langs de kust in Scheveningen, is Living Lab Scheveningen (LLS) een realtime fieldlab en leeromgeving in de openbare ruimte. Bij LLS onderzoekt de gemeente Den Haag hoe slimme technologie en innovaties kunnen bijdragen aan oplossingen voor stedelijke uitdagingen, zoals leefbaarheid, mobiliteit, duurzaamheid, veiligheid en beveiliging.

Get Connected

Wil je contact leggen met ons netwerk? Log dan in. Nog geen account? Schrijf je vrijblijvend in.

Schrijf je in

Services

Facilities

LLS stimuleert en ondersteunt gepassioneerde startups en scale-ups die met slimme technische innovaties impact willen maken en biedt hen kansen om hun innovatieve oplossingen te ontwikkelen en te professionaliseren. Samen met het lab stellen zij gezamenlijk leerdoelen op voor excellentie en stemmen hun wensen af op de technische mogelijkheden. Daarnaast onderzoeken ze hoe innovaties kunnen worden opgeschaald naar andere gebieden of regio's.

Finance

LLS kan ondersteuning bieden bij het identificeren van toepasselijke subsidies voor uw innovatie en u helpen om in contact te komen met interessante partners via haar waardevolle netwerk binnen en buiten de gemeente Den Haag.

Get in touch

Ook partner worden van ImpactCity?

Make the unknown known

Access to relevant networks

Access to growth capital

An infrastructure to foster growth

Access to new talent

Facilitate experiments