Ga naar pagina inhoud

ENduurzaam

Kosten besparen én verduurzamen, dat kan dus! Medewerker tevredenheid verhogen én verduurzamen, dat kan! De basis op orde krijgen én tegelijk verduurzamen, ook dat kan! Het is dus niet OF maar ENduurzaam. Én als we het voor elkaar krijgen dat overheid en bedrijfsleven van duurzaam handelen de standaard maken, dan krijgen we ook de mensen in beweging die niet actief willen of kunnen verduurzamen. Spreekt mijn aanpak je aan en wil je de verduurzaming van je product, dienst of organisatie verder brengen dan help ik je graag.

Get Connected

Wil je contact leggen met ons netwerk? Log dan in. Nog geen account? Schrijf je vrijblijvend in.

Schrijf je in

Services

Strategie & Verandermanagement

Beleid en doelen opstellen, maar ook meteen actiegericht aan de slag gaan. Ik help je graag bij een strategie die zowel richting geeft als concrete duurzame actie in gang zet.

Toegang tot overheidsopdrachten

Voor MKB-bedrijven en start-ups kan het lastig zijn om toegang te krijgen tot overheidsopdrachten. Ik help je graag aan een opdracht of samenwerking met de overheid op basis van mijn uitgebreide ervaring met het verduurzamen van overheidsorganisaties en diepgaande kennis van het duurzaam inkopen door overheden.

Programma- en projectmanagement

Systematisch werken aan verduurzaming en daarbij een complex speelveld van belangen, organisaties en mensen meekrijgen. Dat doe ik graag via een interim opdracht. Waarbij ik veel aandacht zal hebben voor kennisoverdracht, zodat de organisatie de volgende stappen ook zonder tijdelijke hulp kan zetten. Met een voorkeur voor scrummen en agile werken (ook in een beleidsomgeving).

Get in touch

Ook partner worden van ImpactCity?

Make the unknown known

Access to relevant networks

Access to growth capital

An infrastructure to foster growth

Access to new talent

Facilitate experiments