Ga naar pagina inhoud

Draper Richards Kaplan Foundation

DRK Foundation is een wereldwijde filantropische organisatie waar een team van professionals non-stop bezig is sociale ondernemingen te ondersteunen en te financieren. Dit doen we omdat we op die manier het meeste impact op mensenlevens maken. En die winst staat bij ons altijd voorop.

Get Connected

Wil je contact leggen met ons netwerk? Log dan in. Nog geen account? Schrijf je vrijblijvend in.

Schrijf je in

Services

Funding

Het is onze missie om de meest complexe problemen van de samenleving aan te pakken. Het liefst zo goed en groots mogelijk. Met een vroegtijdige financiering en intensieve ondersteuning van uitzonderlijke ondernemers, behalen we dit doel het snelst.

We werken graag samen met sociaal en innovatieve ondernemers die de potentie hebben om veel impact te maken en te groeien. Hierop baseren we ook onze selectie.

Wij hanteren een open inschrijvingsproces zonder indiendata. Dat betekent dat je ons fonds 365 dagen per jaar kunt aanschrijven om 300.000 USD ongeoormerkt kapitaal te ontvangen. Daarnaast geven we elke ondernemer intensieve, continue ondersteuning. Dit doen we door gedurende drie jaar plaats te nemen in de raad van bestuur van de onderneming.

Get in touch

Financiering

Ook partner worden van ImpactCity?

Make the unknown known

Access to relevant networks

Access to growth capital

An infrastructure to foster growth

Access to new talent

Facilitate experiments